Kontakt

Često postavljena pitanja

Imate li izložbeni prostor gdje se namještaj može vidjeti uživo?

iNamještaj je internet trgovina i nemamo prostor gdje možete fizički doći i pogledati naš namještaj. Zbog toga i imamo opciju plaćanja robe prilikom preuzimanja kako bi na licu mjesta i bez bilo kakvog rizika mogli pogledati naručeni proizvod. U slučaju bilo kakve neispravnosti proizvod možete vratiti odmah našem dostavljaču bez ikakvog troška.

Koji je rok dostave?

Kod svakog proizvoda navedeno je prosječno vrijeme dostave u radnim danima. Proizvode nemamo na zalihi i moramo ih naručiti od dobavljača, a rok isporuke ovisi o njima. Vrijeme dostave također ovisi i o udaljenosti mjesta u koje dostavljamo namještaj.

Što ako je roba oštećena ili s greškom?

Ukoliko je namještaj oštećen, s greškom ili mu nedostaju dijelovi, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila: podrska@inamjestaj.hr. U e-mailu nam navedite o kojem dijelu namještaja je točno riječ te isti proslijediti sa slikom kako bismo mogli kontaktirati naše dobavljače te što preciznije i brže riješiti problem. Proizvođač je dužan poslati zamjenske dijelove u roku od 15 do 45 radnih dana od trenutka zaprimanja reklamacije.

Postoji li mogućnost narudžbe namještaja po mjeri?

iNamještaj projektira i proizvodi namještaj po mjeri prema potrebama i željama kupca. U ponudi imamo širok asortiman materijala i dekora za sve tipove namještaja. U mogućnosti smo opremiti Vaš životni ili poslovni prostor najmodernijim komadima namještaja uz pristupačnu cijenu i kratak rok isporuke.

Koliko se naplaćuje dostava?

Dostava je BESPLATNA do ulaza u kuću/zgradu. Prilaz ulazu mora bit slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

Imate li pitanja?

Radno vrijeme korisničke podrške je radnim danom od 8:00 do 16:00.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Adresa i mjesto rada: Ulica Gradišćanskih Hrvata 21, Zadar
Službeni e-pretinac: podrska@inamjestaj.hr

Javite nam se s Vašim upitima ili prijedlozima.

Kontaktirajte nas


  Detalji tvrtke

  INAMJEŠTAJ  j.d.o.o.
  Ulica Gradišćansih Hrvata 21
  23000,Zadar, Hrvatska

  Adresa ureda: City Galleria, Polačišće ul. 4, 23000 Zadar

  Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zadru
  Račun otvoren u: Privredna Banka Zagreb d.d.
  IBAN: HR6723400091111223748

  Matični broj: 5730651
  OIB: 70855824672