Dostava

Informacije o dostavi i vremenu isporuke

iNamještaj stavlja naše kupce na prvo mjesto. Za sav namještaj koji naručite ostvarujete BESPLATNU DOSTAVU. Besplatna dostava vrijedi za područje cijele Hrvatske, uključujući i otoke koji nisu povezani mostom.

Vrijeme dostave je navedeno u opisu svakog proizvoda. Ako naručite više proizvoda od različitih proizvođača, moguće je da Vaš namještaj dođe u nekoliko navrata.

Namještaj se kupcima obično može dostaviti u očekivanom vremenu, nakon što se o njemu i dogovorimo.

iNamještaj Brand je vodeći online salon namještaja u Hrvatskoj! Zašto? Zbog sljedećih pogodnosti prilikom dostave:

  • Nudimo besplatnu dostavu za sve pošiljke diljem Hrvatske – nema minimalnog iznosa za narudžbu.Dan prije dostave Vas kontaktiramo i dogovaramo okvirni termin koji Vama odgovara.
  • Besplatno dostavljamo sve narudžbe diljem Hrvatske do ulaznih vrata kuće/zgrade (najbližeg mjesta do kojeg kombi može doći). Naši dostavljači dostavljaju čak i na otoke!
  • Za dodatnih 15 €n naši dostavljači unijet će Vaš namještaj u kuću/stan (ukoliko je to moguće).
  • Namještaj dostavljamo u rastavljenom obliku, praktično složen u kartonskoj ambalaži s pripadajućim uputstvima za sastavljanje.

Svoju narudžbu možete otkazati u svakom trenutku ako Vam iznos ili vrijeme dostave ne odgovaraju, narudžba ne postaje konačna sve dok ne prihvatite cijenu i uvjete dostave.

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak. Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sav namještaj koji ste naručili. Račun i garanciju dobivate elektronskom poštom nakon što preuzmete namještaj. Dostavnicu dobivate prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.

Ukoliko nemate e-mail molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo Vam račun mogli poslati na adresu.